user_mobilelogo
Wegwijzer Zuid-Limburg

Zuid-Limburg

ER VALT VEEL TE BELEVEN!

View more
Wegwijzer Noord-Eifel

Noord-Eifel

WANDELGEBIED BIJ UITSTEK!

View more
Wegwijzer Vulkaneifel

Vulkan-Eifel

WANDELGEBIED BIJ UITSTEK!

View more
Wegwijzer De Moezel

Langs-de-Moezel

NOG IN ONTWIKKELING!

View more

Wie is online

We hebben 5 gasten en geen leden online

Privacyverklaring Wegwijzer Noord-Eifel

De wet bescherming persoonsgegevens, ook wel AVG of GDPR genaamd is ook actueel voor Wegwijzer Noord-Eifel.

In dit artikel lees jij hoe wij dit ingeregeld hebben.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Wegwijzer Noord-Eifel kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de website van, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Wegwijzer Noord-Eifel verstrekt. Wegwijzer Noord-Eifel kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam.

  • Uw telefoonnummer.

  • Uw e-mailadres.

  • Uw IP-adres.

WAAROM WEGWIJZER NOORD-EIFEL GEGEVENS NODIG HEEFT
Wegwijzer Noord-Eifel verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Wegwijzer Noord-Eifel uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.
 
HOE LANG WEGWIJZER NOORD-EIFEL GEGEVENS BEWAART
Wegwijzer Noord-Eifel bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
 
DELEN MET ANDEREN
Wegwijzer Noord-Eifel verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
 
IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Wegwijzer Noord-Eifel worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wegwijzer Noord-Eifel gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
 
GOOGLE ANALYTICS
Wegwijzer Noord-Eifel maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Wegwijzer Noord-Eifel te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wegwijzer Noord-Eifel heeft hier geen invloed op.
Wegwijzer Noord-Eifel heeft Google geen toestemming gegeven om via Wegwijzer Noord-Eifel verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
 
GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar . Wegwijzer Noord-Eifel zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
 
BEVEILIGEN
Wegwijzer Noord-Eifel neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Wegwijzer Noord-Eifel maakt gebruik van een SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Wegwijzer Noord-Eifel verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Wegwijzer Noord-Eifel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
https://www.noordeifel.vakantie-wegwijzer.nl/ is een website van Wegwijzer Noord-Eifel, Wegwijzer Noord-Eifel, u kunt gerust contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Lieserpfad

LieserPfad

Your caption text goes here

View more
Eifelsteig

Eifel-Steig

Wandelen in de Eifel

View more
Wandelen in de Rijnland-Palts

Wandelen.

Wandelen in de Rijnland-Palts

View more
Vulkaneifel Natur und Geopark

Natur-Geopark

Het land van maren en vulkanen

View more